Tapahtumat >> Kerhoillat

Kerhoilta Järvenpään tallilla joka kuun viimeinen maanantai alkaen n. klo 18.

Club evening last monday, every month.

Ovi avoinna kerhoiltoina. Tervetuloa!

Näytä Järvenpään talli suuremmalla kartalla

Kääpiötallille löytäminen on helpottunut loppuvuodesta 2014 sillä tien parannustöiden yhteydessä tallille johtavat tiet ovat saaneet nimet ja tienviitat.

Tultaessa Järvenpäähän Sibeliuksenväylää pitkin, käänny juuri ennen Sipoontietä Verstaspolulle ja jatka suoraan. Vajaan kilometrin päässä vasemmalla puolella on keltainen lato, käänny pihaan ja olet perillä. Sipoontietä tultaessa käänny Verstaspihankadulle ja jatka tienmukaisesti Verstaspolun risteykseen, käänny vasemmalle ja aja Verstaspolkua pitkin Kääpiötallille (kts. kartta.).

Tallin osoite on Sibeliuksenväylä 42, Järvenpää, mutta pelkästään sen avulla perille löytäminen on epätodennäköistä...

Kääpiötallin omat Facebook-sivut: