Ajankohtaista

19.03.2018

Kesätapahtuma 2019 alustavasti

Majoituspaikkana toimivassa Sieravuoressa järjestetään kaikkea mahdollista tapahtumaa kalakilpailuista jopa MM-tason vesiurheiluun, joten majoituskapasiteetin varaamisessa on syytä olla ajoissa liikkeellä.
Lue lisää

08.02.2016

Vuoden 2018 kotimaan tapahtuma

Vuoden 2018 kotimaan tapahtuma vietetään Teijolla 3.-5.8.2018.
Lue lisää

06.01.2014

Kerhoilta Järvenpään tallilla joka kuun viimeinen maanantai

Club evening last monday, every month. Ovi avoinna kerhoiltoina. Tervetuloa!
Lue lisää

Tapahtumat >> Matkakertomukset >> Nordkapp Rally 1999

Nordkapp Rally 1999

Hullon hulinat 21.-23.7.2017, Viro PERUTTU

Erinäisten sattumusten vuoksi Viron reissu peruttu.

HULLON HULINAT – HULLO HÅLLIGÅNG
21. – 23. 7. 2017 (PERUTTU)
HULLON KYLÄ – VORMSIN SAARI – EESTI VABARIIK

Morjens kaikille!

Käytiin viime kesänä puolisoidemme kanssa Laitse Rally Parkissa Tallinnan lounaispuolella kattelemassa vanhojen prätkien kilvanajoa. Tätä ennen vietimme muutaman päivän Vormsin saarella Haapsalun lähellä ja ihastuimme mukavaan paikkaan. Asuimme saaren suurimmassa kylässä Hullossa, Hullo Hostellissa. Koska oli niin kivaa virisi ajatus järjestää pienimuotoinen kokoontumisajo Vormsilla ensi kesänä. Suunnitelmat ovat jo pitkällä mutta eivät valmiit tai lukkoonlyödyt.

Vormsille (tunnetaan myös nimellä Ormsö) pääsee seuraavasti: Lautalla Helsingistä Tallinnaan tai Hangosta Paldiskiin (uusi reitti), myös Ruotsin puolelta on hyvät yhteydet Eestiin. Sitten ajo Rohukylään Haapsalun viereen josta lautta Svibyhyn Vormsille. Hullon kylä löytyy saaren keskeltä. Lautat kannattaa varata ajoissa. Viime kesänä oli vähän epävarmaa mikä varustamo hoitaa Vormsin liikennettä, mutta löytyi lopuksi. Ensi kesän aikatauluja ei vielä ole. Katso: veeteed.com; Sviby-Rohukylä.

Majoitus Hullo Hostellissa. Koko talo ja sen 10 kahden hengen huonetta on varattu meille perjantaista sunnuntaihin, kaksi yötä. 5 huonetta suomalaisille, 5 ruotsalaisille. Joo joo, on kansainvälinen tapahtuma! Huoneiden lisäksi voi yöpyä teltassa pihalla tai talon käytävillä, ravintolasaliinkin mahtuu. Sopu sijaa antaa. Talon keittiö varusteineen on kaikkien yhteisessä käytössä, samoin wc- ja suihkutilat sekä sauna. Hinta vuodetta ja yötä kohden on 20 € sis. petivaatteet, piha- ja käytäväpaikat 5 € / hlö / yö, omat yöpymiskamppeet. (Muutamia ilmapatjoja ja tyynyjä löytyy) Vormsilla on myös muita majoitusmahdollisuuksia. Katso hullohostel.ee, tule-vormsile.ee sekä visitestonia.com.

Aamiainen olisi tarjolla hintaan 5 € lauantai- ja sunnuntaiaamuna jos syöjiä on vähintään 30.

Lauantaiaamiaiselle ilmoittautumiset viim. perjantaina klo 12, sunnuntaille lauantaina klo 12.

Mikäli 30:tä ei saada kasaan tekee jokainen omat sapuskansa esim. talon keittiössä, joka on toki myös niiden käytössä, jotka eivät mahdolliselle yhteiselle aamiaiselle osallistu.

Sitovat varaukset huoneiden osalta Jannelle maaliskuun loppuun mennessä, maksu toukokuun loppuun mennessä.

Piha- ja käytäväpaikat voi maksaa paikan päällä, mutta ilmoittautuminen näiden osalta viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa, jotta tiedämme minkä kokoiseen porukkaan varaudumme. Mahdolliset varaukset ennen perjantaita tai sunnuntain jälkeen hoitaa jokainen Hullo Hostellin kanssa itse.

Yöpymisten lisäksi perimme osallistumismaksun 5 € / hlö.

Hostellin isäntä Anders Olav Lindeberg lupasi järjestää tontille 8:n hengen kylpytynnyrin kahdeksi päiväksi hintaan 150 € sis. polttopuut. Ilmoita, jos olet kiinnostunut.

Ohjelmaa tulee olemaan vähänlaisesti, jotta ehtii myös rentoutua. Perjantaina sauna ja grilli kuumana ja kaljat kylmänä. Lauantaina lyhyehkö (Vormsi on niin pieni ettei pitkää taida saada aikaiseksi) suunnistusajo tms., ehkä picnic-lounas jossain idyllisessä paikassa, ehkä yhteinen ateria hostellilla? Illalla taas sauna ja ehkä kylpytynnyrissä polskuttelua? Sunnuntaina ei mitään paitsi jos mantereella Laitse Parkin motskarikilpailut sattuis samalle päivälle, vielä ei tiedä.

Hullo Hostellin lähellä (200 m) on kauppa sekä 800 m:n päässä hyvä ravintola. Satamassa kioski. Bensaa ei saarella myydä.

Hulinaterveisin

Janne Petersen 0400-998 373
Olli Heikkilä 040-567 5016


Palaa

01.02.2017